میکروپیگمنتیشن ابرو
میکروپیگمنتیشن ابرو یکی از روش های محبوب و نسبتا جدید برای اصلاح عیوب ابرو است. این روش فرمی زیبا به ابروها می دهد تا از طریق تقارن ابروها، چهره فرد زیباتر از قبل شود. میکروپیگمنتیشن صورت یکی از روش های آرایش نیمه دائمی است که سال ها ماندگاری دارد و اگر رنگ آن کم شد، می توانید دوباره آن را ترمیم کنید. ابروها تاثیر زیادی در زیبایی چشم دارند اما متاسفانه همه افراد دارای ابروهای متقارن و خوش فرم نیستند؛ به همین دلیل افرادی که دارای نقص هایی در ابروهایشان هستند از روش هایی مانند فیبروز، میکروپیگمنتیشن، تراش ابرو و … استفاده می کنند.
میکروپیگمنتیشن ابرو چیست؟
میکروپیگمنت ابرو در واقع مخفف روش میکروپیگمنتیشن ابرو بوده و روشی بسیار انعطاف پذیر است؛ به همین دلیل، هر نوع تغییر شکل ابرو امکان پذیر است. این تکنیک به دلیل نوع دستگاه و تزریق نقطه ای رنگ به پوست، طرفداران زیادی داشته و در زمینه فرم دادن به ابرو کاربرد فراوانی دارد؛ در این روش رنگ به لایه های زیرین پوست تزریق می شود و ماندگاری بالایی دارد.
فرم ابروها پس از میکروپیگمنتیشن به قدری طبیعی خواهد بود که بیشتر جزئیات موهای طبیعی ابرو قابل مشاهده است. علاوه بر این، آرایش ابرو به روش میکروپیگمنتیشن ماندگاری بیشتری نسبت به تاتو ابرو یا هاشور ابرو دارد. میکروپیگمنتیشن به عنوان یک روش غیر تهاجمی به طور طبیعی عوارض جانبی خفیفی دارد.
جالب است بدانید که روش میکروپیگمنتیشن برای آرایش دائمی یا نیمه دائمی سایر قسمت های صورت نیز کاربرد دارد و یکی از مهم ترین تفاوت های آن با سایر روش ها استفاده از رنگدانه ها در محل جوهرها است. رنگدانه ها دارای رنگ های معدنی، ضد حساسیت، کاملا نرم و طبیعی هستند.
مراحل انجام میکروپیگمنتیشن ابرو
میکروپیگمنتیشن باید توسط افراد حرفه ای انجام شود، در حین عمل حتما از دستکش استفاده کنند و توصیه های ایمنی و بهداشتی دستگاه را رعایت نمایند؛ میکروپیگمنتیشن ابرو معمولا نیم ساعت طول می کشد.
مرحله اول:
ابتدا از ابروهای شما عکس گرفته می شود و توضیحاتی توسط متخصص میکروپیگمنتیشن به شما داده می شود. این توضیحات شامل پیشنهاد فرم مناسب ابرو و توصیه هایی قبل از انجام میکروپیگمنتیشن است. فرم ایده آل ابروهای شما بر اساس معیارهایی مانند فرم چشم ها، فاصله بین دو چشم و ارتباط آن ها با ابرو تعیین می شود. همچنین رنگ ابروهای شما بر اساس موهای طبیعی شما انتخاب می شود.
مرحله دوم:
قبل از آرایش دائمی یا نیمه دائمی ابرو به روش میکروپیگمنتیشن، کرم بی حس کننده روی ناحیه ابرو زده می شود تا روند عمل راحت تر شود و دردی احساس نکنید.
مرحله سوم:
از دستگاه های میکروپیگمنتیشن دیجیتال برای انتقال رنگدانه ها به لایه های بیرونی پوست استفاده می شود. هر چه این دستگاه ها مدرن تر باشند، کیفیت میکروپیگمنتیشن ابرو بالاتر است. سوزن های دستگاه باید کاملا تمیز و ضد عفونی شده باشند. یکی از علائم ایمنی دستگاه های دیجیتال، آب بندی انتهای کارتریج است. این مهر و موم از خروج خون و لنف از کارتریج جلوگیری می کند و به دیواره قلم برخورد نمی کند.
مرحله چهارم:
حتماً بعد از آرایش دائمی یا نیمه دائمی، تقارن ابروها را بررسی کنید تا تغییرات لازم در طول عمل انجام شود.
مرحله پنجم:
مراحل بهبود و توصیه های مراقبتی برای شما توضیح داده می شود.
مزایای میکروپیگمنتیشن ابرو
میکروپیگمنتیشن ابرو به عنوان یک عمل زیبایی نیمه دائمی فواید زیادی دارد. مهمترین مزایا و فواید میکروپیگمنتیشن عبارتند از:
- صرفه جویی در زمان: با این کار دیگر نیازی به صرف زمان زیادی در طول روز برای آرایش ابرو نخواهید داشت.
- آرایش طبیعی و دقیق: میکروپیگمنتیشن با استفاده از رنگدانه های معدنی، فرم و رنگ طبیعی ابروها را زیباتر می کند. این روش خطوط ظریف و بافت طبیعی ابرو را با جزئیات دقیق پیگیری می کند.
- از بین بردن مشکلات ابرو: اگر ابروهای شما نازک، نامتقارن یا ناقص هستند با میکروپیگمنتیشن ابرو می توانید عیوب ابروهای خود را اصلاح کنید.
- ماندگاری: میکروپیگمنتیشن در برابر آب، عرق و سایش روزانه مقاومت می کند. رنگدانه های مورد استفاده در میکروپیگمنتیشن قسمت زیادی از بافت های پوست را جذب می کند و در نتیجه آرایش دائمی و ماندگاری را به شما ارائه می دهد.
- آرایش سریع و راحت: با ابروهایی که با میکروپیگمنتیشن طراحی شده اند، نیازی به صرف زمان و تلاش برای کشیدن و فرم دادن به ابروها نیست.
- رفع نیاز به آرایش روزانه: با این روش نیاز به آرایش روزانه برای طراحی و پرکردن ابروها برطرف می شود.
- اعتماد به نفس بالا: با داشتن ابروهای زیبا و متناسب با چهره خود، احساس قدرت و اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت که می تواند تأثیر مثبتی بر روحیه و اعتماد به نفس شما در زندگی روزمره و روابط اجتماعی داشته باشد.
تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ ابرو
میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن تکنیک های جدیدی هستند که جایگزین تاتو ابرو شده اند. هر دوی این روش ها منجر به رفع عیوب ابرو و فرم دادن به آن ها می شود، هرچند تفاوت هایی با هم دارند. در تکنیک میکروپیگمنتیشن برای اصلاح عیوب ابرو، رنگ ناحیه مورد نظر به صورت نقطه و سایه با شروع از ریشه مو تغییر می کند.
روش میکروبلیدینگ یک روش رایج است و به جای روش نقطه ای از هاشور برای فرم دادن به ابروها استفاده می شود که خطی کشیدن تارهای ابرو، فقط برای شبیه سازی تار ابروی واقعی امکان پذیر است. بسیاری از خانم ها به این فکر می کنند که آیا میکروبلیدینگ بهتر است یا میکروپیگمنتیشن؟ در واقع، پاسخ به این سوال بستگی به انتظار شما از نتیجه نهایی دارد. با بررسی نمونه های هر دو روش و بسته به فرم نهایی ابرو، قادر خواهید بود روشی را انتخاب کنید که بیشتر با سلیقه خودتان مطابقت دارد.
ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو
ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای هر فردی می تواند متفاوت باشد. در ادامه جزئیات مربوط به پایداری این عمل را توضیح می دهیم:
- نوع رنگ: نوع رنگی که برای میکروپیگمنتیشن استفاده می شود تاثیر زیادی در ماندگاری دارد. رنگ های طبیعی و باکیفیت کمتر تغییر کرده و در طول زمان استحکام خود را حفظ می کنند.
- نوع پوست: نوع پوست افراد نیز تاثیر زیادی در ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو دارد. پوست چرب با مقدار زیادی روغن می تواند ماندگاری رنگ را کاهش دهد؛ برعکس، به نظر میرسد پوست خشک ماندگاری بیشتری دارد.
- نگهداری و حفاظت: نگهداری مناسب و حفاظت کافی از محل این عمل نیز بر دوام آن تأثیر می گذارد. استفاده از ضد آفتاب و اجتناب از قرار گرفتن در معرض مستقیم خورشید، اشعه ماوراء بنفش و آب نمک ضروری است.
- فرآیند ترمیم: پس از میکروپیگمنتیشن، پوست به مرور زمان خود را ترمیم می کند. در این فرآیند ممکن است رنگ ابروها تیره تر به نظر برسد اما در عرض چند هفته به تدریج به رنگ طبیعی خود باز می گردند.
- عوامل خارجی: عوامل خارجی مانند آب، آفتاب، استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی و شستشوی مکرر نیز می توانند در ماندگاری میکروپیگمنتیشن تاثیرگذار باشند. استفاده هوشمندانه و منظم از محصولات مراقبتی و رعایت توصیه های نگهداری پس از میکروپیگمنتیشن ابرو باعث افزایش دوام می شود.
به طور کلی میکروپیگمنتیشن ابرو معمولا از 6 ماه تا 1 سال طول می کشد، البته مدت زمان هر فرد به عوامل ذکر شده در بالا و واکنش بدن او بستگی دارد. به منظور افزایش طول عمر، تجدید رنگ میکروپیگمنتیشن را می توان هر 1-2 سال انجام داد.
میکروپیگمنتیشن برای چه کسانی مناسب است؟
- افرادی که فضای خالی در بین موهای ابرو دارند.
- افرادی که دارای اسکار، تغییر رنگ پوست در محل رشد ابرو هستند و نیاز به ترمیم پوست دارند.
- افرادی که از ریزش مو به دلیل آلوپسی، شیمی درمانی یا موارد مشابه رنج می برند.
- افرادی که تصمیم دارند به ابروهای خود استایل خاصی بدهند.
مراقبت های بعد از میکروپیگمنتیشن
- تورم و التهاب از جمله عوارض شایع پس از میکروپیگمنتیشن ابرو است و در این موارد استفاده از کمپرس توصیه می شود. علاوه بر این، پمادهای مخصوص ضد تورم و التهاب پوست در بازار موجود است.
- متخصصان میکروپیگمنتیشن ابرو به شما توصیه می کنند که از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید. ممکن است رنگ ابروها در چند روز اول تیرهتر از حد انتظار باشد اما پس از چند هفته ابروها به رنگ طبیعی خود باز میگردند.
- اگر دچار تب یا ضایعات پوستی شدید یا تورم و سوزش شما غیرقابل تحمل است، حتما با پزشک مربوطه تماس بگیرید.